Bedst og værst i OB-Randers

Footy.dk kårer kampens bedste og værste præstationer i den solide 3-0 sejr til OB over Randers.

Vi kigger på de bedste og værste præstationer fra kampen.

Bedste præstationer:
Mathias Greve – Den unge fynbo var hele tiden involveret i OB’s offensive spil, hvor han hele tiden søgte kuglen og samtidig satte flere gode chancer op. Scorede selv 3-0 målet efter et flot løb.

Bashkim Kadrii – Randers havde det generelt svært imod OB’s defensiv, men når det blev farligt, så var Bashkim Kadrii gerne involveret. Den tidligere OB’er havde flere god skud, men hver gang stoppet af Grytebust.

Værste præstationer:
Kevin Conboy – Gæsternes venstreside med Kevin Conboy og Erik Marxen havde en utrolig svær kamp, hvor først Conbou begår straffespark i 1. halvleg, mens det yderligere er i deres side OB’erne slipper igennem til både 2-0 og 3-0 scoringerne.

Mikael Boman – Havde flere chancer for at bringe sit hold i front i 1. halvleg, men var uskarp og havde generelt en meget svær kamp overfor OB’s stærke defensiv.