The perfect guide to the casino

CHOK: SønderjyskE-stjerne blev bedt om ikke at score mod FC Midtjylland – Dette sagde han til Hobro-spiller

SønderjyskE’s Mads Hvilsom har angiveligt fortalt en Hobro-spiller, at han blev beordret til ikke at score mod FC Midtjylland.

SønderjyskE undersøges i øjeblikket for matchfixing efter kampen mod FC Midtjylland, hvor de angiveligt tabte kampen med vilje for at undgå syvendepladsen i ligaen.

Nu er der kommet nyt i sagen, for ifølge Ekstra Bladet har Mads Hvilsom også indrømmet, at de ikke spillede for at vinde kampen.

En kilde i sagen fortæller, at Mads Hvilsom sagde følgende til sin gode ven Jesper Bøge fra Hobro.

Læs også: Magisk øjeblik: Brøndby-fan smider bh’en – Viser sine bare bryster frem i capotårnet på Brøndby Stadion

– Fedt at komme ind og have fået at vide, at man ikke måtte score, selv om vi var kommet bagud. Men alle andre hold ville have gjort lige som os.’

SønderjyskE-angriber har siden forklaret meningen med replikken.

– Jeg vil gerne understrege, at jeg aldrig har fået at vide af klubben og træneren, at vi skulle gå på banen for at tabe, eller at jeg ikke måtte score et mål. Jeg har haft en samtale med min bedste ven, hvor indholdet derfra er taget ud af en kontekst.

– Jeg var frustreret over, at da jeg endelig fik spilletid og kom på banen, så kommer vi bagud i det 90. minut, hvor vi ender med at spille bolden rundt, da vi jo på det tidspunkt i kampen ikke kunne komme i nærheden af at nå at score to mål, lyder det fra SønderjyskE-angriberen ifølge Ekstra Bladet.

OVERSIGT

Scroll to Top