The perfect guide to the casino

Breaking: Fernando Torres bekræfter at dette bliver den sidste sæson i Atlético Madrid

Den tidligere Liverpool og Chelsea angriber, Fernando Torres bekræfter ifølge AS at dette bliver den sidste sæson i Atlético Madrid.

Fernando Torres startede karrieren i Atlético Madrid, hvor han spillede indtil 2007 inden turen gik mod Liverpool, Chelsea og Milan. I 2015 skiftede El Nino tilbage til Atlético Madrid – Klubben hvor det hele startede, men efter denne sæson er det slut for den spanske klublegende.

Læs også: Liverpool-stjerne ude mod Machester City

Han er en klubbens største spillere nogensinde, og han er nummer seks på listen over all-time optrædener, og han er nummer fem på på all-time topscorerlisten med 126 mål.

Han er et produkt af klubbens eget akademi, og han underskrev sin første professionelle kontrakt med klubben i alderen 15, lavede sin førsteholdsdebut i alderen 17 i maj 2001 og scorede sit første mål en uge senere.

Læs også: Sendte en snotter på Manchester Citys logo – Her er hans undskyldning

Om han stopper sin karriere eller finder en anden klub er endnu ikke afklaret.

OPDATERET:

Fernando Torres har nu selv ifølge Marca været ude og udtale sig:

– Da jeg ankom til klubben i alderen 10, tænkte jeg altid at Atletico ville være mit hjem. Jeg har altid nydt min tid hos Atleti, da det altid har været hvad jeg har drømt om.

– Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at dette vil være min sidste sæson i klubben. Det har ikke været en nem beslutning, det har kostet mig meget at tage det. I betragtning af virkeligheden er omstændighederne måske det bedste.

OVERSIGT

Scroll to Top