The perfect guide to the casino

VANVITTIGE ODDS på Liverpool mod Manchester City!

Betfair har markedets bedste odds lige nu på de to engelske tophold til når de tørner sammen onsdag aften.

Champions League er tilbage og onsdag aften står den på et vaskeægte engelsk topopgør når Liverpool tager imod Manchester City på Anfield i den første af to kvartfinaler i Champions League.

Og der er vilde odds at hente!

Du kan få pengene 15 gange igen på en Liverpool-sejr, mens en Manchester City-sejr vil give pengene 13 gange igen.

Favoritværdien i begge opgør ligger til Manchester City men det bliver ikke nogen nem opgave for Guardiolas tropper da deres eneste nederlag i Premier League netop var til Liverpool i en af årets mest underholdende kampe, hvor Liverpool vandt 4-3.

Begge tilbud kan hentes lige her

Liverpool har alt at vinde
I øjeblikket ligger Liverpool lunt i top 4 med 66 point på 3.pladsen, mens at Manchester City ligger suverænt i toppen af Premier League med 84 point. Derfor kan begge hold fokusere fuldt ud på Champions League, og Liverpool vil uden tvivl komme med alt hvad de kan i første kamp på Anfield. Hjemmebanefordelen betyder alt for Jurgen Klopp og hans tropper, og her er motivationen stor, når de ved at de skal have et fornuftigt resultat inden returkampen på Citys hjemmebane.

Du kan spille op til 50 kroner på de voldsomme odds hos Betfair.

Liverpool har statistiken i ryggen
Til statistik-nørderne kan det nævnes, at Liverpool har vundet 102 af de to holds interne kampe. Man City har vundet 54, og 52 kampe er endt uafgjort. Liverpool har også vundet turneringen hele 5 gange før, så de ved hvad det kræver for at begå sig i toppen af international fodbold.

Champions League-kampe er toppen af poppen, og alt kan ske i denne turnering, ligesom at de to hold altid plejer at levere topkampe, så underholdningen skal nok være på plads på Anfield onsdag aften.

Se mere til de vanvittige odds hos Betfair.

OVERSIGT

Scroll to Top