Pause i Odense: OB brager derudaf mod SønderjyskE efter flotte scoringer

Benjamin Willaume-Jantzen har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 2-0 i Odense.

OB startede kampen fremragende, hvor de kom hurtigt foran på et flot opspil samt oplæg af Jeppe Tverskov, der fandt en fri Nicklas Helenius, der bragte fynboerne i front.

Efter knap en halv time fik vi endnu en scoring fra hjemmeholdet. En elendig aflevering fra SønderjyskE-bagkæden fandt Troels Kløve, der helt umarkeret løb frem mod mål og på kanten af målfeltet brager han kuglen ned i det lange hjørne til 2-0.

SønderjyskE forsøgte a’ flere omgange at byde sig til, men det blev aldrig farligt for alvor, når de kom frem på OB’s banehalvdel.

Dermed var stillingen 2-0 til OB ved pausen på mål af Nicklas Helenius og Troels Kløve.