The perfect guide to the casino

Klopp forud for United-kampen: Jeg har ingen problemer med at parkere bussen

Jürgen Klopp har ingen problemer med at parkere bussen mod Manchester United.

Da Liverpool og Manchester United tørnede sammen på Anfield tidligere på sæsonen, blev Manchester United kritiseret for deres defensive taktik.

I dag mødes de to mandskaber igen, men stik mod alle forventninger siger Jürgen Klopp nu, at han ingen problemer vil have med at parkere bussen på Old Trafford.

– Dette United-hold har en bestemt måde at spille fodbold på – det er alt. Vi er nødt til at forsvare med alt, hvad vi har, og ikke gamble og tænke, at vi flyver, når vi spiller mod Manchester United. Ingen flyver. De er for stærke, fysisk for stærke, taktisk for stærke. Det er ikke et slag om systemer eller filosofier. Det er to meget gode fodboldhold, der står over for hinanden. Når United vil angribe, håber jeg, at alle mine spillere er involveret i at forsvare, for at være ærlig. Og hvis nogen så siger, at det var at parkere bussen i det øjeblik, så parkerer vi bussen – jeg har ikke noget problem med det. I løbet af 95, 97 minutter vil vi selvfølgelig også bringe vores fodbold på banen og det er svært at klare, som det også er at håndtere. Det er planen for denne kamp. Jeg tror ikke, der vil være meget plads i mange øjeblikke. Det vil være en stor kamp – sådan derbyer er generelt. Forhåbentlig ender det med et positivt resultat for os, udtaler tyskeren i følge ESPN.

OVERSIGT

Scroll to Top