Real Madrid avancerer i Champions League

Real Madrid er videre til kvartfinalen i Champions League efter en udesejr på 2-1 over Paris SG.

Real Madrid havde en føring på 3-1 med til Paris, så spanierne var på forhånd favoritter til at tage den samlede sejr mod Paris Saint Germain.

Første halvleg endte 0-0, men i anden halvleg kom der gang i målscoringen, da Cristiano Ronaldo headede kuglen i kassen fra tæt hold.

Efter 66 minutter modtog Marco Verratti sit andet gule kort, da han brokkede sig voldsomt til kampens dommer.

Det rystede dog ikke Paris Saint Germain, der få minutter efter fik udlignet, og sendt minimal spænding tilbage i kampen.

Mere blev det dog ikke til for franskmændene, der i stedet kunne se Casemiro gøre det til 2-1 til Real Madrid.

Dermed endte det samlet 5-2 til Real Madrid.