Referat: OB kæmpede sig til sejren mod Lyngby i kulden

OB overvandt gæsterne fra Lyngby med aftenens iskolde 3-1 sejr på mål af Troels Kløve, Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen.

På denne iskolde onsdag aften i Odense var der dømt fodbold – en kold en af slagsen. OB åbnede bedst, hvor de satte sig tålmodigt på spillet, mens Lyngby stod klar til at udnytte boldtab i form af kontrastød. Det medførte dog ikke de store chancer i kampens begyndelse.

Kampens første store chance faldt til OB efter et kvarters spil efter Anmders K. Jacobsen opsnappede en dårlig Lyngby aflevering, hvorefter han sendte Rasmus Festersen i dybden, men hans afslutrning sad desværre for ham lige på Oskar Snorre.

Midtvejs i 1. halvleg lykkedes det for fynboerne at bringe sig i front. Efter godt spil i venstresiden lykkedes det Jacob Barret at få bolden i feltet til en fremstormene Troels Kløve, der let kunne sende bolden i kassen til 1-0.

Efter en halv time bragte OB sig yderligere i front. Igen bragte Jacob Barret bolden frem i venstre side, hvor han fandt Troels Kløve, der afdriblede en mand og fandt en helt fri Anders K. Jacobsen inde foran mål, der let bragte fynboerne på 2-0.

Kort før pausen kom Lyngby også på tavlen. Efter et frispark dumpede bolden ned i OB-feltet, hvor Thomas Sørensen klappede til den første gang og satte bolden flot ind bag OB’s Sten Grytebust til pausestillingen 2-1.

Lyngby kom ud efter pausen med langt større tro på tingene og fik spillet langt bedre med i forhold til i 1. halvleg. Det var alligevel OB der var tættest på den næste scoring. Rasmus Festersen kom fri efter en times spil, men en upræcis afslutning røg forbi målet.

Lyngby forsøgte i slutminutterne at jagte udligningen, men havde svært ved at komme frem til de helt store chancer.Alligevel var gæsternes Mayron Geaorge meget tæt på til sidst, da han kom alene igennem med Sten Grytebust, men den elendige afslutning ramte ikke mål.

Til aller sidst fik OB’erne tilkæmpet sig et frispark udenfor feltet, som Rasmus Festersen tog sig af. Festersens spark blev rettet af på vej mod mål og snød dermed Oskar Snorre, der kunne se bolden gå i mål til 3-1, som også blev kampens resultat.