The perfect guide to the casino

OB-træner: Fortjent at vi vinder

Kent Nielsen mandskab sled sig til en flot 3-1 sejr over gæsterne fra Lyngby pĂ¥ mĂ¥l af bl.a. Anders K. Jacobsen og Troels Kløve.

Kent Nielsen tropper formĂ¥ede at holde liv i top 6 drømmene med 3-1 sejren over Lyngby, hvilket ogsĂ¥ faldt i god jord, da Footy.dk fangede en tilfreds Kent Nielsen.
– En klassisk fodboldkamp, med et hold, der er alt dominerende og bringer sig i en meget gunstig situation. En enkelt sekvens lige før pausen lige før pausen lige med lidt uopmærksom og sĂ¥ scorer de. Oftest bekommer pauser det hold, der har haft flere udfordringer end det hold, der har gjort det bedre. SĂ¥ ser jeg en 2. halvleg, hvor Lyngby sagtens kan fĂ¥ øje pĂ¥ nogle situationer, hvor de kan fĂ¥ udlignet og jeg kan ogsĂ¥ fĂ¥ øje pĂ¥ situationer, hvor vi kan komme pĂ¥ 3-1.

OB kom skidt ud til 2. halvleg, hvor Lyngby spillede godt, men fynboerne formĂ¥ede at fĂ¥ styr pĂ¥ det igen.
Det var en løftet pegefinger og en lille reminder. SĂ¥ jeg ser en 2. halvleg, hvor Lyngby sagtens kan fĂ¥ øje pĂ¥ nogle situationer, hvor de kan fĂ¥ udlignet og jeg kan ogsĂ¥ fĂ¥ øje pĂ¥ situationer, hvor vi kan komme pĂ¥ 3-1.

Alt i alt var det ifølge Kent Nielsen en fortjent sejr.
– Det blev en spændende kamp, hvor begge hold er sĂ¥rbare overfor standardsituationer og omstillingsspil og der hvor vi i 1. halvleg spillede meget kontrollerede og var meget stærke, men 2. halvleg blev meget Ă¥ben. Det er en del af det, der er irriterende, men det er jo slutproduktet, der tæller og det er en reminder til os, hvor det er fĂ¥ sekvenser, der afgører fodbold og man kan gøre mange gode ting rigtigt, men det er den enkelte uopmærksom der kan gøre at tingene kan vende, men det gjorde det heldigvis ikke i dag, men jeg synes ogsĂ¥, at vi gjorde nok og det var sgu fortjent nok, at vi vinder.

OB ligger nu pĂ¥ en solid 6. plads med 3 kampe igen af grundspillet.

OVERSIGT

Scroll to Top