Live: Lyngby bringer spænding i kampen med reducering kort før pausen

Mads-Kristoffer Kristoffersen har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 2-1 i Odense.

OB har klart haft størstedelen af boldbesiddelsen i 1. halvleg, hvor de bød sig til med flere forsøg i kampens begyndelse.

Midtvejs i 1. halvleg lykkedes det for fynboerne at bringe sig i front. Efter godt spil i venstresiden lykkedes det at få bolden i feltet til en fremstormene Troels Kløve, der let kunne sende bolden i kassen til 1-0.

Efter en halv time bragte OB sig yderligere i front. Igen bragte Jacob Barret bolden frem i venstre side, hvor han fandt Troels Kløve, der afdriblede en mand og fandt en helt fri Anders K. Jacobsen inde foran mål, der let bragte fynboerne på 2-0.

Kort før pausen kom Lyngby også på tavlen. Efter et frispark dumpede bolden ned i OB-feltet, hvor Thomas Sørensen klappede til den første gang og satte bolden flot ind bag OB’s Sten Grytebust til pausestillingen 2-1.