Eriksen-kasse i vild deler mellem Juventus og Tottenham

Christian Eriksen noterede sig for en scoring på direkte frispark, da Tottenham hentede 2-2 på udebane mod Juventus i Champions League.

Juventus tog her til aften imod Tottenham i Champions League, og det var en kamp, hvor englænderne naturligvis havde Christian Eriksen med i startopstillingen.

Den danske kreatør spillede en stor kamp for sin klub, men i starten sov englænderne fuldstændig og kom hurtigt bagud med 2-0.

Efter knap to minutter scorede Gonzalo Higuain til 1-0, mens han seks minutter senere øgede den føring til 2-0 på et straffespark.

Tottenham kom bedre med i løbet af halvlegen, og Harry Kane fik også reduceret, inden Juventus så igen fik muligheden for en to-måls-føring.

Gonzalo Higuain skulle nemlig skyde endnu et straffespark, men denne gang hamrede argentineren på overliggeren, og dermed 2-1 ved halvtid.

I anden halvleg kom Tottenhams udligning, da Christian Eriksen sparkede et frispark i kassen.

Et stort drama endte dermed 2-2.