The perfect guide to the casino

Helsingør-træner om ydmygelse: Jeg havde ikke set den komme

Helsingør fik en syngende lussing i form af 6-1-nederlaget til OB, hvor der ikke var meget, der fungerede for gæsterne.

Footy.dk fangede Helsingør-træneren, Christian Lønstrup, efter kampen, der ikke overraskende var meget skuffet over dagens præstation.
– Jeg havde ikke lige set den komme, for vi har haft en god opstart, hvor vi har spillet godt og vores fundament har været godt. Så en svær kamp, hvor vi indkasserer et dumt mål i starten og de scorer stort set på alle deres muligheder, hvor vi brænder vores halve og så bliver det op af bakke.

Christian Lønstrup mente, at chancerne var der, men at OB bare var langt mere effektive.
– Man kan ikke forvente flere chancer mod OB i Odense, end vi har, men det bliver en svær kamp, fordi vi kommer lidt i ubalance og giver lette mål væk og så er man jo ved at være lidt til grin og det er ikke så sjovt, når man går rundt derinde, så jeg havde lidt ondt af spillere.

Helsingør-træneren havde ondt af sine spillere efter ydmygelsen.
– Vi var efter på mange parametre, i forhold til fart, fysik, teknik og en lidt svær bane, ikke fordi det skal være nogen undskyldning, men vi havde lidt svært ved at stå på vores fødder. Jeg har ondt af mine spillere efter sådan en kamp, især min målmand, jeg synes ikke vi fik støttet op omkring ham. Han har glædet sig som et lille barn i så lang tid og så oplever han de her ting. Så de fik lidt skældud og så må vi komme videre.

OVERSIGT

Scroll to Top