The perfect guide to the casino

Hattrick-helten AK: Det var sjovt, det vil være en skam at sige andet efter tre mål

Anders K. Jacobsen var en afgørende faktor i dagens kamp, hvor han stod for et hattrick i dagens 6-1 sejr over Helsingør.

Anders K. Jacobsen var yderst tilfreds efter kampen, da Footy.dk fangede den fynske angriber efter kampen.
– Selvfølgelig så har vi haft lidt ekstra fokus på at spille bolden lidt hurtigere fremad og det kan da godt være, at det giver os et mål eller to i dag. Jeg tror det betyder rigtig meget, at vi kommer godt fra 1. halvleg og får lukket kampen, det er ihvertfald den følelse vi har og vi føler at vi har tingene underkontrol og det er vigtigt for os, men nok også frustrerende for dem, at det gik sådan og derfra var vi også effektive og kontrollerende, så det var alt i alt en god start.

Massivt snevejr det meste af dagen aftog heldigvis kort før kampen, hvilket gjorde godt for kampen, ifølge målscoreren.
– Vi var bange for, at forholdene var ringere, end de var, men det gik fint og banen holdt stand, men vi skulle vise en masse energi og positivitet og få de tre point, som vi havde set frem mod.

Anders K. Jacobsen synes det var sjovt at være angriber i dagens kamp, som han var yderst tilfreds med.
– Det var sjovt, det vil være en skam at sige andet efter tre mål, så jeg er bare super tilfreds efter at være kommet i gang og vi fik tre point, så alt i alt var kampen perfekt. Jeg kigger frem mod Nordsjælland-kampen og håber på, at vi kan gentage noget af det, som vi gjorde i dag.

OVERSIGT

Scroll to Top