The perfect guide to the casino

Farvel Brøndby: Zorniger vil være træner i dette land

Alexander Zorniger har gjort et fremragende trænerabejde i Brøndby, der lige nu ligger i en fremragende poistion til at vinde mesterskabet.

Men det lader ikke til at Zorniger vil blive i Brøndby, han har nemlig udtalt at han på et tidspunkt gerne vil til England.

Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet, hvor han sagde følgende:

“England kunne være den optimale mulighed for mig. Jeg er sikker på, min form for fodbold ville kunne vinde indpas derovre, og fansene i England ville uden tvivl synes om det. Jeg tænker i hvert fald, at det ville være en stor mulighed og en personlig udfordring at opnå gode resultater med det rigtige hold i England, hvad enten det er i The Championship eller Premier League.”

Det betyder dog ikke at det skal være i den nærmeste fremtid siger Zorniger dog:

“Jeg er rigtig glad for at være i Danmark. Mange fodboldfans kommer hen til mig og fortæller, de er glade for, jeg har tilført noget nyt til Superligaen. En ny, offensiv spillestil, som er værd at komme på stadion efter. Og det er ikke kun Brøndby-fans, der kommer og siger sådan. Det betyder mere for mig end at komme tilbage til Bundesligaen og vinde nogle kampe hist og pist.”

Det bliver altså spændende at se hvor længe Zorniger bliver i Danmark.

OVERSIGT

Scroll to Top