The perfect guide to the casino

Breaking: Theo Walcott er til lægetjek hos sin nye klub

Theo Walcott har ikke fundet formen hos Arsenal de seneste par sæsoner, hvor skader har præget den lynhurtige kantspiller.

Han kom til Arsenal fra Southampton som et ungt talent tilbage i 2006 og blev den dyreste 16-årige nogensinde i engelsk fodbold, beløbet han blev hentet for var 12 millioner pund.

Sæsonen 2010-11 var den sæson hvor Walcott scorede flest mål for Arsenal i liga-sammenhæng, her blev det til 9 mål og 7 assists i 28 kampe.

Han har dog siden dog aldrig rigtig fundet helt samme form for Arsenal igen og skifter derfor til Everton i håb om at kunne genoplive sin karriere.

Sky Sports melder her til aften at han er til lægetjek i klubben i dag og en aftale med en transfersum på £20m skulle være indgået mellem de to klubber.

Everton håber på at kunne give Walcotts karriere fornyet liv og det virker umiddelbart også til at være et godt match for Everton, der har set ud til at mangle noget fart over kanterne i denne sæson.

Godt nok er Bolasie kommet tilbage fra sin skade, men er langt fra at være ved sit topniveau også Kevin Mirallas er blevet sendt til Olympiakos.

OVERSIGT

Scroll to Top