The perfect guide to the casino

FCK: Der er masser af klubber, der i hele deres historie aldrig oplever det, vi har opnået i 2017 alene

FCK’s direktør minder folk om, at mange klubber aldrig kommer til at opleve et 2017, som FCK gjorde.

Mesterskabet, pokalen og videre i europæisk fodbold. Et flot år for FCK, og det minder koncerndirektør Anders Hørsholt i en klumme på hjemmesiden. Samtidig taler han også om de dårlige resultater i efteråret.

– Derfor kommer vi heller ikke til at holde juleferie. Vi kommer til at arbejde hårdt og forberede os grundigt både på og uden for banen. Der vil være spillere, der forlader os, og nye, der kommer til. Vi kommer alle til at slide endnu hårdere for at give det, der skal til. Vi er meget bevidste om, at vi er i en situation, der kræver al vores energi og fokus, udtaler koncerndirektør Anders Hørsholt til klubbens hjemmeside og fortsætter;

– Vi skal selvfølgelig glæde os over de ting, vi har opnået i 2017, som har været et forrygende år i klubbens historie. Der er masser af klubber, der i hele deres historie aldrig oplever det, vi har opnået i 2017 alene.

Læs også: Ekspert: Christian Eriksen på ugens hold i England

– Vi har været gennem en uhørt stærk periode de senere år, hvor vi har vundet fem af de seneste seks trofæer, der er spillet om i Danmark, og vi er for anden sæson i træk klar til europæisk fodbold i foråret. Så vi retter ryggen og bærer stadig stolte den hvide trøje. Men vi er ikke en klub, der lever i fortiden og af tidligere bedrifter. Vi skal skabe nye store resultater og oplevelser.

FCK er lige med AaB på point, men på grund af bedre målscore er løverne nummer seks i Superligaen. Benjamin Verbic har netop forladt FCK, da han er solgt til Dynamo Kiev.

Læs også: Hazards far: Eden har ikke forlænget med Chelsea, så han kan skifte til Real Madrid

OVERSIGT

Scroll to Top