Sigurdsson-drøn og ny Rooney-scoring i Everton-gevinst

Wayne Rooney scorede igen, da Everton hentede tre point hjemme mod Swansea. OgsĂ¥ Gylfi Sigurdsson bidrog med en scoring.

Premier League-runden blev lukket af med mandagskampen mellem Everton og Swansea, og det var et Everton-hold i storform mod et Swansea-hold, der frister en tilværelse i bunden af Premier League.

Swansea kom foran i første halvleg, da Leroy Fer tæt under mĂ¥l bragte gæsterne foran med 1-0. Den føring blev dog udlignet kort før pausen.

Wayne Rooney brændte et straffespark, som Dominic Calvert-Lewin fulgte op pĂ¥, og sĂ¥ stod det 1-1 ved pausen.

I anden halvleg sikrede Everton sig sejren, da først Gylfi Sigurdsson bragede kuglen i nettet fra lang afstand, mens Wayne Rooney kort efter lukkede kampen pĂ¥ et straffespark.

3-1 til Everton, der har fĂ¥et en glimrende start under Sam Allardyce.