The perfect guide to the casino

Officielt: FCK henter Superliga-stjerne

FCK henter Jesse Joronen fra AC Horsens til sommer.

Som skrevet tidligere på footy.dk, så var det kun et spørgsmål om tid før FCK annoncerede købet af Jesse Joronen.

Læs også: PSG-stjerne indrømmer: Jeg er utilfreds

Nu er det så sket, og den finske keeper skifter fra AC Horsens til sommer. Den 24-årige målmand har fået kontrakt frem til 2023.

– Det er ingen hemmelighed, at vi har en klar forventning om, at Robin Olsen skal videre til sommer, og vi har derfor været på udkig efter en egnet afløser, der kan træde ind i vores stærke keeper-team. Jesse har imponeret alt og alle i dansk fodbold i denne sæson med sine indsatser for AC Horsens. Han har en rigtig god fysik og teknik, og han kommer trods sin unge alder med en god og bred erfaring fra engelsk fodbold. Han har lige fået sin debut på det finske landshold, og vi ser et stort potentiale i ham – så vi glæder os meget over, at han har valgt FCK blandt de muligheder, han har haft på baggrund af sine flotte præstationer, siger manager Ståle Solbakken til FCK.dk

Læs også: FC Midtjylland bekræfter: Vi er meget tæt på at sælge ham til udenlandsk klub

Jesse Joronen er også glad for sit skifte.

– Det vigtigste for mig er nu at give alt, hvad jeg har for AC Horsens resten af sæsonen. Jeg skylder alle der en stor tak for den udvikling, jeg har været igennem – og det er helt afgørende for mig, at jeg giver dem noget tilbage, indtil jeg skal videre. Jeg ser frem til at komme til FCK, som er Skandinaviens største klub, og en klub, der ligesom jeg selv altid har store ambitioner. Jeg ved, at det er en stor opgave, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at blive en stærk målmand for FCK, siger Jesse Joronen.

Joronen kom til AC Horsens og Superligaen fra Fulham.

Læs også: Er Zlatans karriere forbi? Foruroligende nyt slipper ud af Old Trafford

OVERSIGT

Scroll to Top