The perfect guide to the casino

Zidane: Derfor elsker jeg Messi og Ronaldos rivalisering

Zinedine Zidane løfter sløret for, hvordan han ser rivaliseringen mellem Messi og Ronaldo frem mod Real Madrids kamp mod Dortmund i Champions League.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har duelleret i mange år og har dermed presset hinanden til at slå rekorder og blive til de store stjerner, som de er i dag, hvor de også begge er med i kampen om Ballon d’Or 2017.

Læs også: Har Mourinho spist søm? Derfor er David de Gea kun min tredje bedste keeper i Manchester United

Zinedine Zidane løfter nu sløret for, hvad han mener om denne rivalisering.
– Det er overraksnede at se hvor mange mål de egentlig har scoret. De er to fantastiske spillere. Den ene gør den anden bedre og omvendt. Jeg tror det vil fortsætte, denne duel, i et stykke tid endnu, siger han til Goal.

Læs også: David de Gea redder alt – nu har La Liga-profil slået dette geniale billede op

Cristiano Ronaldo har dog ikke været specielt godt kørende i denne sæson, hvor det kun er blevet til to mål i La Liga. Alligevel er træneren, Zidane, ikke bekymret.
– Han har brede skuldre og når tingene ikke kører for ham finder han altid en vej tilbage. Bare i sidste sæson havde han en fantastisk sæson. Det er normalt at folk taler om ham, men folk der elsker Real Madrid ved hvad han har opnået her. Vær forsigtig med Ronaldo – Han kommer igen, sagde franskmanden til Goal.

Cristiano Ronaldo har spillet i Real Madrid siden 2009 og er 32 år gammel.

Læs også: Top 10: Her er de ti Brøndby-spillere med størst potentiale i FIFA 18

OVERSIGT

Scroll to Top