Brøndby fortsatte imponerende stime: Tog niende sejr i træk da de slog SønderjyskE

Brøndby vandt her til eftermiddag klubbens ræk, da de på udebane slog SønderjyskE med 3-1.

Brøndby havde i dag mange grunde til at være topmotiverede mod SønderjyskE der på det seneste også har været i god form.

Dels kunne holdets tage den niende sejr i træk, og derudover kan klubben i dag fejre 53 års fødselsdags.

Kampen startede intenst, med to hold der begge gerne ville fremad. Det var dog Sønderjyske der startede bedst og lagde tryk på Brøndbys mål. Alligevel var det de blågule der først fik nettet til at blafre. Paulus Arajuuri steg til vejrs og overmatchede Greko i luftspillet, og headede Brøndby foran.

Greko tog dog revanche, da han gjorde Arajuuri kunsten efter og udlignede på hovedet efter et SønderjyskE hjørnespark.

Dermed var der balance i regnskabet, og Brøndby skulle i anden halvleg igen fremad. Midt i anden halvleg kom de blågule således foran, da Hany Mukhtar fik dirigeret i indlæg i mål. Jan Kliment lukkede og slukkede, da han med en klinisk afslutning udnyttede en fejl i SønderjyskE forsvaret.

Brøndby ligger fortsat nummer 1 i Superligaen, mens SønderjyskE indtager 9. pladsen.