The perfect guide to the casino

OB-profil: Jeg har ikke prøvet noget lignende

Frederik Tingager og OB led et stort nederlag pĂ¥ 3-0 pĂ¥ eget græs i kampen mod SønderjyskE.

OB’s defensiv har stĂ¥et solidt og stærkt i efterĂ¥ret, men i dagens kamp mod SønderjyskE endte det helt galt i en kamp, som ellers lĂ¥ til OB i store dele af kampen. Det var derfor ogsĂ¥ en yderst skuffet Frederik Tingager, som footy.dk fangede efter kampen.
– Jeg har ikke prøvet noget lignende. Vi skaber de chancer, der skal til for at vinde en fodboldkamp i 1. halvleg, at vi ikke er foran i 1. halvleg, det er vildt nok, nĂ¥r man ser pĂ¥ de chancer vi har. Samtidig er vi ogsĂ¥ godt klar over, at da vi sad inde i pausen, at vi skal bare fortsætte og jeg synes egentlig, at vi fĂ¥r en okay start pĂ¥ 2. halvleg, men sĂ¥ fĂ¥r de et mĂ¥l, hvor han smadrer den op i hjørnet og fodbold handler om at være effektive og de var effektive i dag.

Læs ogsĂ¥: Brøndby snydes: Superliga-stjerne fĂ¥r fire Ă¥r i FC Midtjylland

OB brændte en masse chancer og burde have været foran flere gange i 1. halvleg.
– Du kan ikke skabe større chancer i en fodboldkamp, det kan man ikke og det er jo positivt, at vi nĂ¥r dertil, men at vi ikke fĂ¥r scoret, det er frustrerende for os, ligesom det er for angriberne. Vi er et hold og vi taber og vinder sammen, men nĂ¥r vi kigger pĂ¥ kampen efter, sĂ¥ forstĂ¥r jeg ikke, hvordan vi kan tabe 3-0, nĂ¥r vi angriber kampen, som vi gør. Det er en kamp, der skal lægges til side og sĂ¥ skal vi bare videre herfra.

Frederik Tingager mente, at de havde meget godt styr pĂ¥ kampen, men pludselig gik det galt.
– Jeg synes vi har okay styr pĂ¥ dem, jeg synes vi kommer i nogle gode omstillingsmuligheder, hvor vi kan gøre chancerne endnu større og jeg synes vi fĂ¥r dæmmet op for det, de ville komme med. Vi vidste godt, at de ville komme med nogle omstillinger og spille den langt pĂ¥ Mikael Uhre og jeg synes vi har okay styr pĂ¥ det faktisk. Jeg har en god fornemmelse inde pĂ¥ banen, for vi kommer i flere af de gunstige situationer og sĂ¥ er det utur vi ikke er foran ved pausen for de bruger pausen til at samle sig op og vi var godt klar over, at vi skulle ud og fortsætte og sĂ¥ bliver det en helt anden fodboldkamp, da de hakker den op i hjørnet… Ja det er sindssygt.

Frederik Tingager er 24 Ă¥r gammel.

Læs ogsĂ¥: SĂ¥dan kunne Brøndby have stillet op, hvis de ikke havde solgt stjernerne – TO tidligere FCK-stjerner med

OVERSIGT

Scroll to Top