The perfect guide to the casino

Nørgaard om storsejren over OB: Vi viser en anden kynisme og hårdhed

Claus Nørgaards tropper var effektive og vandt overbevisende 3-0 i Odense.

SønderjyskE afværgede mange store chancer og var selv effektive i angrebet, hvilket sikrede 3-0 sejren over OB. Det var derfor også en meget tilfreds Claus Nørgaard, som footy.dk fangede efter kampen.
– OB havde de største chancer i starten af kampen og vores målmand holder os godt inde i kampen, men så ændrer vi systemet i løbet af halvlegen og prøver at lukke ned for det mellemrum, de er rigtig gode til at spille I. Det synes jeg lykkedes fint, som gør, at vi kommer lidt bedre ind i kampen, så vi også kan ramme dem på nogle omstillinger. Så synes jeg vi viser en anden kynisme og hårhed i felterne end vi har gjort i nogle af de tidligere kampe.

Læs også: Brøndby snydes: Superliga-stjerne får fire år i FC Midtjylland

Christian Nørgaard var meget tilfreds med sin målmand, der i flere situationer var kampafgørende.
– Fantastisk. Det er vel nok. Hans redninger er kampafgørende og det var derfor vi hentede Sebastian, vi ved, at han har det, der skal til for at være kampafgørende og nu har han spillet en del kampe og er kommet endnu mere op i gear og fået den sidste timing og fået det sidste rust banket af – han spillede ikke så meget inden han kom til os – så jeg er ikke så overrasket over hans niveau.

SønderjyskE har ikke vundet siden august og det var derfor en meget tilfreds SønderjyskE-træner.
– Det føles rigtig rart, det er sjovere end de 10 foregående kampe. Tingene er ikke gået vores vej ihvertfald og tippet over til vores i de lige kampe, som ellers kunne have gået begge veje og i dag gik det vores vej.

SønderjyskE er nu kravlet op på en 10. plads efter den tiltrængte sejr.

Læs også: Sådan kunne Brøndby have stillet op, hvis de ikke havde solgt stjernerne – TO tidligere FCK-stjerner med

OVERSIGT

Scroll to Top