Asensio scorede drømmemål i sikker Real-sejr

Marco Asensio scorede et vaskeægte drømmemål i sikker Real Madrid-sejr.

Real Madrid har været på slingrekurs i både La Liga og Champions League på det seneste, men her til aften var der ingen slinger i valsen, da formsvage Las Palmas blev sendt hjem fra Santiago Bernabeu med et nederlag på 3-0.

Det var dog først lige inden pausen, at der kom hul på bylden, da Casemiro headede et indlæg i kassen. I anden halvleg fordoblede Marco Asensio føringen, da han bragede bolden i nettet på en halvflugter uden for feltet.

Kampens sidste scoring tegnede en stærkt spillende Isco sig for, og Real Madrid fik dermed igen en sejr efter to nederlag i de seneste to kampe.