The perfect guide to the casino

Otte-årig kræftramt dreng blev drillet af Anders Breinholt: Nu vinder Brøndby-fan hjerter med KÆMPE indsamling til den unge fan

Simon på otte år har kræft og deltog i programmet Knæk Cancer. Her blev han taget med i FCK shoppen af Anders Breinholt, men nu har han fået masser af Brøndby-ting efter privat indsamling.

For en otte-årig Brøndby-fan er det måske ikke så sjovt at blive taget med i FCK shoppen. Det gjorde Anders Breinholt dog, og Brøndby-fan Henriette Klose Abrahamsson kunne ikke bare sidde og se til.

I stedet tog hun aktion på Facebook efter at have set indslaget med otte-årige Simon og Anders Breinholt, og har med hjælp fra Brøndby IF, Brøndby Support og en indsamling givet den lille fan en helt masse Brøndby-ting.

– Det var en meget stærk oplevelse. Hans far kom ud og tog imod min lillesøster og jeg på parkeringspladsen. Mit bagagerum flød jo i alt muligt Brøndby. Han (Simon, red.) stod med julelys i øjnene, da vi kom ind. Han blev simpelthen så glad og skulle prøve alle tingene og vise mig, hvad han havde i forvejen. Det var som om jeg kendte ham. Det var et meget åbent hjem, udtaler Henriette Klose Abrahamsson til 3point.dk

Læs hele historien her og se billeder af den unge dreng, og se Henriettes oprindelige besked på Facebook her:

OVERSIGT

Scroll to Top