FCK storsejrede mod AGF i chanceorgie

4 scoringer, adskillige brændte chancer og et enkelt brændt straffespark. Det var ingredienserne til en god kamp i Telia Parken.

AGF var her til aften på besøg hos FC København i Telia Parken. Værterne havde tabt de seneste to kampe i Alka Superligaen, men det var ikke til at se.

Efter ti minutter fik Pieros Sotiriou en kæmpe chance for at bringe FCK i front efter flot forarbejde af Rasmus Falk, men cyprioten misbrugte af to omgange. Kort efter fik FCK straffespark, da dommer Michael Johansen mente, at Mustafa Amini havde arm på bolden, selvom det ikke så ud til at være tilfældet. Benjamin Verbic bankede bolden over mål, hvorfor det stadig var lige i Telia Parken.

FCK gik dog til pause foran 2-0, da Uros Matic først scorede fladt efter et hjørnespark, hvorefter Benjamin Verbic dirigerede et Matic-spark i nettet.

I anden halvleg satte FCK trumf på, da Verbic headede et indlæg fra Nicolai Boilesen i nettet, hvorefter Pieros Sotiriou let kunne sparke bolden i kassen til 4-0 efter et fornemt oplæg fra Rasmus Falk.

Ti minutter før tid fik Morten ‘Duncan’ Rasmussen en stor chance for at pynte pÃ¥ resultatet, men mÃ¥lræven svigtede. Derfor endte det med en 4-0-sejr til FCK.