Boilesen: Vi var slet ikke farlige nok

FCK tabte for anden kamp i træk, denne gang 1-0 til OB efter en tidlig scoring, hvilket ikke behagede de danske mestre.

FCK har tabt deres seneste to udekampe og er altså nu i en svær periode, hvor de forsvarende danske mestre ligger på en 6. plads med 8 point op til FC Nordsjælland.

FCK’s anfører, Nicolai Boilesen, spillede hele kampen og satte efterfølgende ord pÃ¥ nederlaget og den tidlige scoring.
– Vi fÃ¥r en frustrerende start pÃ¥ kampen, for der sker det, der absolut ikke mÃ¥ ske, da en lang bold frem af banen ender med at føre til scoring. Men ellers har vi styr pÃ¥ dem i 1. halvleg, hvis man ser lidt bort fra deres kontraer. Hvad angÃ¥r os selv, var vi slet ikke farlige nok i 1. halvleg.

Boilesen var skuffet over ikke at få scoret i 2. halvleg, hvor chancerne ellers var til, men skarpheden manglede.
РEfter pausen dominerer vi dem, vi er farlige, og f̴r skabt 2-3 store chancer til Pieros, Pieros og Carlos. Men som sagt, et frustrerende nederlag takker den start vi fik p̴ kampen, sagde han til fck.dk.

Nicolai Boilesen skiftede Ajax ud med FCK i sommeren 2016 og er 25 år.