The perfect guide to the casino

Kent Nielsen: Det var en arbejdssejr

Kent Nielsens tropper kæmpede bragt og sikrede alle tre point i sejren over FCK, hvilket Kent Nielsen var meget tilfreds med.
OB vandt 1-0 efter det tidlige mål på trods af flere store FCK-chancer. Derfor var Kent Nielsen også ganske tilfreds med resultatet, da footy.dk mødte ham efter kampen.

– Ihærdigt forsvarsarbejde, lidt held, men først og fremmest benhårdt arbejde. Der var perioder, hvor vi spillede med stort mod og jeg er lidt ærgerlig over at vi ikke kunne have nogle længere perioder, da vi har kvalitet og vi har modet til at gøre det rigtig svært for FCK og der er der jeg synes vi var bedst, så det var en arbejdssejr og en kamp, hvor vi i perioder kom til at forsvare mere end vi ville og kunne godt hafe tænkt os lidt længere perioder på bolden, men vi er også afklarede med, at det også er en del af fodboldspillet. Vi vil også gerne vinde fodboldkampe på et stærkt forsvarsspil og det er efterhånden ikke tilfældigt at der kun er lavet 10 mål imod os.

Læs også: Dele Alli er iskold: Dropper Christian Eriksen på sit drømmehold

Generelt var der tilfredshed at spore på trods af, at nogle ting kunne have været bedre.

– Jeg synes, at vi har det held der skal til og vi har også en god målmand. Jeg kan godt se, at vi i perioder er i stand til at true og har nogle gode muligheder. Som kampen skred frem blev det sværere og sværere for os at gøre det, som vi i 2. halvdel af 1. halvleg var gode til.

Læs også: Billede: Island i vild fest midt om natten efter VM-billet – Se tidligere FCK-stjerne tyre mojitos

Kent Nielsen var afklaret med situationen og var glad for de tre point.

– Det vigtigste er at skrabe point sammen og jeg synes vi sled for det, men vi er også bevidste om, at vi er glade for de 3 point, men vi kunne også godt have tænkt os, at vi havde været lidt dygtigere i flere perioder at kampen.

Læs også: Kæmpe chok rammer DBU: Elfenbenskysten vil snuppe denne U/21-landsholdsstjerne

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top