Silkeborg sendte HIK ud af DBU Pokalen

HIK var foran, kom så bagud, kom foran i forlænget spilletid, men måtte alligevel se sig slået ud af pokalturneringen efter straffesparkskonkurrence.

Silkeborg skulle forsøge at spille sig videre i pokalturneringen, da de her til aften var på besøg i Hellerup hos HIK. Det startede dog skidt for Superligamandskabet, der kom bagud 1-0 i første halvleg, da hjemmeholdets Carl Lange sendte bolden i kassen.

I anden halvleg fik Silkeborg først udlignet ved Davit Skhirtladze, før Jens Martin Gammelby sendte Peter Sørensens mandskab i front. Andreas Smeds udligning sendte dog kampen i forlænget spilletid, og her så HIK længe ud til at sikre sig sejren, da Carl Lange scorede til 3-2, men i allersidste minut dukkede Jeppe Gertsen op og udlignede til 3-3, hvorfor kampen skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Her viste Silkeborg sig stærkest, da de vandt konkurrencen med 4-3.

I næste runde skal Silkeborg møde Lyngby, mens HIK nu må nøjes med at satse på 2. division.