The perfect guide to the casino

Morten Olsen gik amok: Ville tæve kok, som serverede forkert mad

Morten Olsen var en bestemt herre.

Morten Olsen var en bestemt herre, og det fik spillerne i Brøndby at mærke, da den danske legende blev cheftræner der i 1990.

Det fortæller den tidligere Brøndby-spiller Kim Boye i sin nye bog “Den Mentale Kriger”.

TV 2 SPORT bringer et uddrag af bogen, som du kan læse ved at klikke her.

Her følger et lille udsnit af det materiale, som TV 2 Sport har bragt.

Vi var på vej til en opvisningskamp i Jylland. På den propfyldte færge blev der serveret sodavand til spillerne. Da Morten så dette, rejste han sig op foran hele truppen – inklusive direktøren og formanden. Han kiggede iskoldt rundt på hele forsamlingen og meget højt, næsten råbende, erklærede han:

– Hvad fanden er det for noget – kan I få det UD!

Han satte sig ned igen, og hurtigt forsvandt sodavandene, som i stedet blev erstattet af mælk og postevand. Kort efter kom der pomfritter ind på bordene – og så kammede det helt over.

– Kan vi få det lort ud – HVAD HELVEDE ER DET FOR EN AMATØRKLUB?!, brølede han. De friturestegte kartofler forsvandt med lynets hast.

En anden gang på træningslejr i Portugal serverede en lokal kok den forkerte mad til spillerne. Morten jagtede ham ud i køkkenet, råbte og skreg. Det var tæt på at ende i slagsmål mellem Morten Olsen og den skræmte kok.

OVERSIGT

Scroll to Top