The perfect guide to the casino

Tottenham-stjerne åbner for skifte: Sælger han sig selv til Manchester United?

Danny Rose afviser ikke at skifte væk fra Tottenham.

Tottenham har i de sidste par sæsoner haft noget mere tur i den i ligamæssig sammenhæng, end Manchester United har, men det er den 27-årig venstreback Danny Rose angiveligt ligeglad med. Han er i de sidste par dage rygtet til Manchester United, og nu åbner han op for et skifte:

Læs også: Ronaldinho er iskold: Vil kun spille kampe – fortsætter gerne karrieren i en klub, hvis han kan slippe for at træne

– Mit kortsigtede mål er at komme tilbage på samme niveau som i sidste sæson, for kan jeg det, kommer det langsigtede af sig selv. Jeg siger ikke, at jeg vil væk, men hvis der kom et konkret tilbud, ville jeg ikke tøve med at sige min mening til klubben, siger Rose til The Sun.

– Jeg ved, hvad jeg er værd, og jeg vil sørge for at få, det jeg er værd. Jeg vil ikke spille så godt, som jeg har gjort, uden at blive betalt for det. Når jeg det niveau, jeg havde i sidste sæson, vil jeg også have, hvad jeg er værd. Jeg vil forsøge at få det maksimale ud af det – medaljer, trofæer og løn. Jeg har siddet ude med en skade i seks måneder og har tænkt meget over det. Jeg nærmer mig toppen af min karriere og har nok kun muligheden for én stor kontrakt tilbage. Tiden løber snart ud, og jeg drømmer om at vinde trofæer. Jeg vil ikke have spillet fodbold i 15 år og så ikke have vundet et eneste trofæ. Jeg ønsker at prøve at spille i Nordengland. Jeg ved ikke hvornår, men jeg kommer til at spille deroppe en dag. Det er en prioritet at spille der, før jeg stopper karrieren, udtaler han i følge Sun.

Læs også: Medie: Udlejet FCK’er presses ud efter kun et halvt år

Manchester der er beliggende i det nordvestlige England opfylder altså de kriterier.

OVERSIGT

Scroll to Top