The perfect guide to the casino

FCK-‘fans’ gik amok – nu bringer FCK fantastisk nyhed og kommer med hård ny regel til deres fans

FC København har identificeret adskillige af de bøller, der forleden gik amok.

Derbyet i søndags mellem Brøndby og FC København fik en trist afslutning, da Simon Tibblings matchvindende scoring fik flere af FC Københavns tilhængere til at gå amok. Siden da har FC København forsøgt at identificere bøllerne, og nu kan klubben meddele, at over 100 af disse er blevet identificeret og får karantæne til FCK’s kampe – såvel ude som hjemme i Telia Parken.

Læs også: Ronaldinho er iskold: Vil kun spille kampe – fortsætter gerne karrieren i en klub, hvis han kan slippe for at træne

– Det her er en meget, meget alvorlig sag for alle i F.C. København. Derfor er det afgørende for os at være hurtige, men også grundige og effektive i arbejdet med at finde de involverede. De skal have deres straf af os, og af politiet i de tilfælde, hvor det også er relevant. Desuden bliver oplysningerne om alle, der har overtrådt stadionreglementet på Brøndby stadion, overleveret til Brøndby, som vil udstede afgifter ifølge deres stadionreglement, udtaler direktør Anders Hørsholt om sagen til FCK’s egen hjemmeside.

Læs også: Medie: Udlejet FCK’er presses ud efter kun et halvt år

Maskeringer forbydes nu

Derudover meddeler FC København nu, at det fremover ikke vil være tilladt at være maskeret på fanafsnittet.

– Vi vil ikke acceptere personer, der maskerer sig i vores afsnit på udebane eller i Telia Parken, så det øger vi vores fokus på samt straffene for. Det har vi understreget utvetydigt overfor hele fanmiljøet i de seneste dage, så vi er sikre på, at budskabet er nået frem. Desuden vil vi bemande op ved adgangsforholdene til vores fanafsnit til udekampe, ikke mindst til Derby-kampe i Brøndby, da det desværre lykkedes for en gruppe personer at komme igennem uden at gennemgå vores sikkerheds- og identitetskontrol i søndags, slutter Anders Hørsholt.

OVERSIGT

Scroll to Top