The perfect guide to the casino

Helenius: Den skal nok komme

Nicklas Helenius formåede heller ikke at få scoret sit første mål for OB i dag i 0-0 kampen mod AaB.

Det var tydeligt en skuffet Nicklas Helenius, som Footy fangede efter kampen.
– Jeg føler jeg er lidt skuffet over, at vi ikke vinder, da vi har de gode muligheder i 1. halvleg og så bliver det en anden kamp, men vi skal også se positivt på det – vi holder 0’et i 3 kampe i træk nu og det tror jeg er lang tid siden, at OB har gjort det og det er fordi, at vi står godt sammen, som et hold. Så skal vi finde lidt mere skarphed i de chancer vi får i 1. halvleg.

Tilfreds var han heller ikke med 2. halvleg.
– 2. halvleg bliver meget taktisk, AaB står lidt mere kompakte, vi har lidt mindre bevægelse og så bliver det egentlig lidt en langgaber i 2. halvleg. Hvis vi nu havde scoret i 1. halvleg, så havde det været en anden kamp og så er jeg også sikker på, at vi havde vundet.

Den tidligere AaB-angriber var tæt på at overliste sin tidligere holdkammerat i målet, dog uden held.
– Jeg prøver at sparke igennem benene på Nicolai, men vi kender hinanden lidt for godt. Nicolai han plejer at åbne benene nogle gange, så ja. Det ved han også godt, at jeg tænker over. Sådan er det nogle gange, når man står overfor nogle, som man kender godt. Den kunne lige så godt have gået ind. Jeg føler også, at jeg kunne have afsluttet i langt hjørne lige efter, men jeg tog mit valg.

Helenius har endnu ikke scoret i OB-trøjen, men han er sikker på den nok skal komme.
– Det er noget andet, hvis jeg ikke kommer frem til chancerne eller hvis jeg spiller dårligt. Jeg synes jeg spiller fint og er godt med i spillet, er med til at skabe nogle ting og så ved jeg, at den skal nok komme – det har jeg prøvet før. Jeg havde 3 gange 5 kampe i Silkeborg, hvor jeg heller ikke scorede, men jeg mistede ikke modet og jeg kan stadig godt score til træning, så den skal nok komme.

Nicklas Helenius kom skiftede denne sommer til OB fra netop AaB efter at have været udlejet til Silkeborg i sidste sæson.

Læs også:Real Madrid er iskolde: Nu HJÆLPER de PSG med at hente Neymar

Læs også:Medie: Fenerbahce vil erstatte Simon Kjær med en dansker

Læs også:Mbappés afløser? Monaco giver 335 millioner kroner for Dolberg og gør ham til det største salg i Ajax’ historie

OVERSIGT

Scroll to Top