The perfect guide to the casino

Referat: Perlemål sikrede OB sejren på trods af rødt kort i begge ender

Efter 2 røde kort lignede det pointdeling, men Jens Jakob Thomasen ville det anderledes og sikrede OB sejren.

Læs også: Officielt: Dansk landsholdslegende indstiller karrieren

Lørdagens opgør mellem OB og AC Horsens åbnede på gæsternes præmisser – lange bolde mod Kryger og Finnbogason og masser af fysiske dueller, mens OB parrerede og forsøgte at finde fodfæste.

Med tiden lykkedes det bedre for fynboerne at holde på bolden, mens Horsens pakkede sig kompakt, så OB kunne spille rundt om dem, men havde besvær med at spille sig igennem kæderne.

Læs også: Brøndby-tweet går viralt – Ydmyger rivalerne fra FCK

Kampens første store chance faldt også til hjemmeholdet. Bolden havnede for fødderne af OB’s Nicklas Helenius, der med et godt træf på bolden sendte kuglen mod kassen fra kanten af feltet, men en vågen Jesse Joronen nåede tids nok ned til sit højre målhjørne og reddede bolden.

Horsens var umiddelbart tilfredse med at stå defensivt, da de nok skulle få nogle omstillinger, som ofte førte til standardsituationer, hvor de kunne bringe det tunge skyts med frem, hvor det hver gang voldede den fynske defensiv problemer.

Læs også: Cristiano til Neymar: Drop PSG og tag til denne klub i stedet for

Efter pausen fortsatte OB det fine spil efter pausen, hvor mønsteret var det samme – solid Horsens defensiv og OB havde besvær med for alvor at blive farlige.

Efter en times spil kom der mere spænding i kampen. Simon Okosun solgte sit hold ved at få 2 dumme gule kort på kort tid, hvilket resulterede i et rødt kort. Specielt det andet gule var tåbeligt, hvor han i en duel stanger en albue i hovedet på Kenneth Emil Petersen.

Herefter pressede OB på med flere gode muligheder fra bl.a. Casper Nielsen, der brød igennem, men alle gange stod en velspillende Jesse Joronen i vejen.

Læs også: Juventus investerer stort: Henter Bonuccis afløser hos rival

Med 10 min. igen var det nu OB’s tur til at få et rødt kort. Izunna stoppede Mads Bech i en kontra, men efter allerede at have fået ét gult kort, var der ingen vej udenom for OB-krigeren. Det var nu et åbent opgør igen i kampens slutning.

Alt lignede herefter en uafgjort kamp, men med 5 min. igen kom Jens Jakob Thomasen på banen. 1 min. efter samler han bolden op udenfor feltet, lægger bolden til rette for så at kringle bolden op i det ene målhjørne. Fremragende scoring af fynboen, der også i klubbernes seneste møde scorede sejrsmålet.

Kampen endte dermed 1-0 til OB.

Læs også: Kan du huske Edgar Davids? Sådan ser legenden ud i dag

OVERSIGT

Scroll to Top