The perfect guide to the casino

Live: Footy.dk er på plads når OB tager imod AC Horsens

Der er lagt op til et spændende opgør, når AC Horsens gæster OB på EWII Park denne lørdag eftermiddag.

OB er kommet blandet fra start i den nye sæson. Det startede med et nederlag til FC Nordsjælland på eget græs, hvor man tabte 1-2. I udekampen mod Helsingør vendte fynboerne hjem med en 2-0 sejr på mål af Anders K Jacobsen. Netop Anders K Jacobsen har scoret alle OB’s mål, 3, i de første 2 kampe og han ligner en mand, der er ved at genfinde sit gamle niveau med masser af mål.

Horsens har buldret ud af starthullerne med 2 sejre i deres 2 kampe. Først vandt de 2-1 i Aarhus og i sidste uge nedlagde de sidste års bronzevindere, Lyngby, med hele 4-1 på eget græs. Horsens ligger derfor nr. 1 frem mod lørdagens opgør i Odense, hvilket bl.a. skyldes gode præstationer fra nyindkøbene, hvor bl.a. den finske målmand, Jesse Joronen og midtbaneslideren Simon Okosun har trådt i karakter.

Sidste gang AC Horsens gæstede Fyn tilbage i april blev de sendt hjem med et 2-1 nederlag. Det tyder dog på en mere jævnbyrdig kamp i dag og der vil være knald på, når Sandi Putros blæser kampen i gang kl. 16.00 på EWII Park.

Footy.dk er klar med liveopdateringer og reaktioner efter kampen.

Læs også: Juventus investerer stort: Henter Bonuccis afløser hos rival

Læs også: Kan du huske Edgar Davids? Sådan ser legenden ud i dag

OVERSIGT

Scroll to Top