The perfect guide to the casino

Jan Kliment spiser ikke som de andre i truppen: Derfor er jeg bedre end sidste sæson

Jan Kliment spiser normal mad. Nu forklarer han, hvorfor han er bedre end sidste sæson.

Læs også: Nu går Chelsea amok: Henter Aubameyang + angriber til 800 millioner

Mange fans stillede spørgsmålstegn, da Brøndby valgte at gøre Jan Kliments lejeaftale permanent, da han ikke imponerede i sidste sæson. I gårsdagens sejr over FC Midtjylland viste han dog prøver på sit uomtvistelige talent, og nu forklarer Jan Kliment, hvorfor han er bedre end sidste sæson.

Læs også: Vanvid: James fik sit nummer i går – det skete der kort tid efter

– Det var en af mine bedre præstationer. I år er jeg startet på et andet niveau end sidste. Jeg kom sent i vinduet sidste år og holdet havde spillet omkring 7 kampe på det tidspunkt. Det var svært at komme ind på holdet da Pukki og Kamil Wilczek havde scoret henholdsvis 10 og 7 mål i de kampe. Derfor blev det hårdt rent mentalt, men jeg gjorde mit bedste til træning, udtaler Jan Kliment til 3point.dk.

Han fortæller også til samme medie, at han spiser normalt mad.

– Jeg blev skadet i slutningen af sidste sæson. Det gav en masse selvtræning på cykel og andre fysiske øvelser, som led i at komme mig over skaden. Derefter havde truppen 10 dages ferie. Men det var ikke sådan at jeg gjorde noget ekstraordinært i den. Blandt andet spiser jeg jo normal mad og ikke som en del af de andre i truppen super fitness kost. Men jeg er i hvert fald i god form nu.

Læs også: Bild: Alexander Zorniger hjælper tysk storklub på transfermarkedet

OVERSIGT

Scroll to Top