Brøndby leverer magtdemonstration – Smadrer FCM 4-0 hjemme på Brøndby Stadion

Brøndby leverede her til aften en rendyrket magtdemonstration.

Brøndby tog her til aften imod FCM – i det der på papiret lignede et tæt opgør. Situationen var dog en anden, og Brøndby kunne gå fra banen med en stensikker 4-0 sejr.

Teemu Pukki bragte Brøndby på sejrkurs efter 20 minutter, da han kunne prikke bolden over stregen efter et indlæg fra Johan Larsson. I det 37′ minut gjorde Jan Kliment det til 2-0 efter en dødbold, og Brøndby kunne dermed gå til halvleg med en 2-0 føring. Zornigers tropper var dog ikke færdige, og i anden halvleg gjorde nytilkomne Besar Halimi det til 3-0, mens Kevin Mensah lukkede og slukkede målfesten med sin scoring til 4-0.

Brøndby ser dermed ud til at bygge videre på deres gode forårssæson, og med FCKs tvivlsomme præstation mod Aab, så kan det nok allerede nu konkluderes, at kampen om mesterskabet bliver en del tættere i år.