The perfect guide to the casino

Officielt: Horsens med choktransfer – Henter gigantisk keeper-talent i England

AC Horsens har gennemført, hvad der ligner en rigtig flot transfer.

Engelske The Championship er økonomisk set blandt de fem største ligaer i verden, og er den fjerde mest sete liga i verden. Dermed er det rigtig flot, at AC Horsens nu har handlet i Fulham.

Læs også: Breaking: Barca er tæt på at hente Chelsea-stjerne

Her har de hentet den 197 centimeter høje Jesse Joronen, som har været i klubben siden 2009. Han er finsk og har spillet U17-, U19-, og U21-landskampe for Finland, og han står også noteret for A-landskampe mod Norge og Thailand.

Læs også: Verdens bedste udsigt? Ruben Søltoft deler billede af stranden og kæresten i bikini

Nu gælder det dog Horsens, hvor han har fået en kontrakt på to år.

– Vi har efter rigtig, rigtig lang tids søgen fundet en målmand, som vi er sindssygt stolte over at præsentere på en to-årig kontrakt. Vi har set mange af hans kampe på video og studeret ham minutiøst. Vi har gennem vores netværk talt med mange, der har spillet med og mod ham, og det har bekræftet os i, at han har et kæmpe potentiale, som vi glæder os til at indfri sammen med ham. Vi er ikke i tvivl om, at vi i Jesse har fundet den helt rigtige førstemålmand i AC Horsens, og han kommer til at gøre en forskel for os fra dag et, lyder det fra Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Jesse Joronen får nummer ét i Horsens. Han har tidligere været udlejet til Maidenhead, Cambridge, FC Lahti, Accrington Stanley og Stevenage.

Læs også: Billede: Mikkel Hansens lækre kæreste viser sig frem i bikini

OVERSIGT

Scroll to Top