De tyske U21-drenge sendte England ud efter hæsblæsende kamp og straffespark

Det tyske U21-landshold måtte i straffesparkskonkurrence for at sende England ud.

Den første semifinale ved sommerens U21-EM blev spillet her til aften, hvor England og Tyskland tørnede sammen.

Tyskerne kom i front, da Davie Selke headede bolden i mål efter godt en halv times spil, men den føring hold kun fem minutter, for så sparkede Leicesters Demarai Gray en retur i kassen. I anden halvleg kom englænderne så i front ved Chelseas Tammy Abraham efter flot forarbejde fra den nyslåede Norwich-spiller Will Hughes. Nu var det så tyskernes tur til at udligne, da indskiftede Felix Platte headede bolden flot i mål efter et hjørnespark. På trods af tysk dominans røg kampen i forlænget spilletid, og da der ikke blev fundet en vinder her, måtte kampen ud i straffespark for at finde sin vinder.

Wolfsburgs Maximillian Arnold og Chelseas Lewis Baker scorede sikkert, men så brændte tyskernes Yannick Gerhardt og sendte englænderne i teten. Tammy Abraham kunne dog heller ikke sparke bolden i målet, da hans svage forsøg blev taget af tyskernes målmand. Herefter scorede tyskernes Maximilian Philipp og englændernes Ben Chilwell, og så stod der 2-2 forud for de sidste to runder. Så blev der scoret på tre spark i streg, men på sidste spark svigtede Nathan Redmond, og så strøg Tyskland videre til finalen, hvor vinderen af Spanien og Italien venter.