De svenske U21-drenge smed to point i tillægstiden

De svenske U21-drenge spillede uafgjort for anden kamp i streg.

Forleden blev det til et enkelt point imod England, hvor svenskerne endda brændte straffe, og her til aften var det så en scoring i tillægstiden, der forhindrede Sverige U21 i at tage alle tre point ved U21-EM. Værterne fra Polen kom bedst fra land, da Lukasz Moneta scorede efter seks minutter, men så vendte svenskerne kampen på hovedet inden pausen, da både Carlos Strandberg og Une Larsson scorede.

Svenskernes føring holdt til et minut inde i tillægstiden, hvor Dawid Kownacki dukkede op og scorede til slutresultatet 2-2. Sverige indtager dermed tredjepladsen med to point, mens Polen er sidst med et enkelt point.