The perfect guide to the casino

William Kvist svinede Tøffe til – nu kommer ‘plæneklipperen’ med voldsomt modsvar

Stig Tøfting svarer nu igen på den kritik, som William Kvist fremsatte mod ham.

Læs også: Franck Ribery er 34 år gammel – i går var han ude at spise i dette outfit

William Kvist angreb i et stort interview med Information den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting, som han blandt andet kaldte for gammeldags, laveste fællesnævner, plat og fordummende.

Læs også: Skørt billede: Sådan sagde Nøddesbo farvel til sin værelseskammerat fra FC Barcelona

Nu svarer ‘plæneklipperen’ dog igen, og han lægger ikke fingrene imellem i sin klumme på Ekstra Bladets hjemmeside.

– MIN KRITIK AF WILLIAM KVIST som fodboldspiller stopper dog ikke. Jeg synes ikke, han har udviklet sig en millimeter på den plads, han spiller på den defensive midtbane, hvor der er kilometer op til forgængere som Henrik Larsen, John Faxe Jensen, Allan Nielsen, Brian Steen Nielsen, Thomas Gravesen, Christian Poulsen – og om jeg selv skal på den liste, må andre vurdere, skriver han blandet andet før han fortsætter:

– VAR UDSKIFTNINGEN I LØRDAGS på grund af albuen i hovedet? Hmm – jeg tænker, at Danmark skulle have en bedre fodboldspiller på banen, da vi var 11 mod 10. En, der også kunne noget med bolden. Derfor var indskiftningen af Lasse Schöne lige efter bogen, og Kvist havde – ligesom resten af holdet – en forfærdelig åbning på kampen. HAR KVIST IKKE haft en fin sæson med FCK? Jo, da Thomas Delaney stadig var i klubben. Han sørgede for, at William Kvist kun skulle tænke på defensiven, men siden han tog til Werder Bremen i vinterpausen, så er William Kvists niveau også faldet.

Læs også: Stort galleri: Brøndby-flops kæreste er en vaskeægte babe

Hele Tøftings klumme kan læses her.

OVERSIGT

Scroll to Top