The perfect guide to the casino

Mourinho i SINDSSYGT interview: ‘Manchester United er i store problemer’

Jose Mourinho har imponeret endnu en gang, da han har deltaget i et ret så vildt interview.

Læs også: Brændt af: Brøndby-emne har valgt ny klub

Interviewet er foretaget af mediet Expresso, hvor Mourinho kommer med den ene opsigtsvækkende kommentar efter den anden:

– Jeg kom til Manchester United og ved du hvor mange af disse der var ‘champions’? De ‘gamle’ som er tæt på enden af deres karrierer og som var tilbage fra Sir Alex’ æra.

– Andre af mine spillere ved ikke hvad det er, at vinde. Det er umuligt at lære dem fodbold, alt hvad du kan gøre er at lære dem at tænke. Det vigtigste er ideerne.

Mourinho tror på at han kan vende tingene rundt, hvilket han mener, er det han har gjort hele hans karriere:

– Jeg er ufattelig dårlig til at vælge hold. Jeg vælger altid dem der er i store, store problemer. Inter var i store problemer, Real Madrid var i store problemer, Manchester United er i store problemer.

– Hvad mener jeg med store problemer? Det betyder, at holdene vil vinde, men er tusind mil fra at kunne vinde. Størrelsen og historikken i klubben er én ting, men aktualiteten i klubben er en anden.

– Tag Real Madrid-anføreren Sergio Ramos, som løftede Champions League-trofæet den anden dag, og som har tre gange Champions League-trofæer, som eksempel. Da jeg kom til Real Madrid i 2010, havde han aldrig spillet i kvartfinalen. Ikke bare finalen eller semifinalen, han havde aldrig spillet i kvartfinalen i Champions League, slutter Jose Mourinho det vilde interview ifølge Goal.com.

Jose Mourinho har netop skillet sig af med topscorer Zlatan Ibrahimovic.

Læs også: Nu kan Liverpools fans godt juble: Her er billedet af Mohamed Salah med klubbens trøje

Læs også: Årets brandert: Stiv Brøndby-fan overførte 10.000 kroner til Don Ø via MobilePay

OVERSIGT

Scroll to Top