The perfect guide to the casino

Pep Guardiola: Han er en af de bedste atleter nogensinde

Selvom Guardiola ikke er træner for ham mere, så beundrer han ham stadig

Læs også: Brændt af: Brøndby-emne har valgt ny klub

Pep Guardiola har i et interview med en catalansk radiostation, givet udtryk for hans store beundring af Lionel Messi. I interviewet blev han blandt andet spurgt ind til Lionel Messi, og Barcelonas kommenede sæson.

Læs også: Årets brandert: Stiv Brøndby-fan overførte 10.000 kroner til Don Ø via MobilePay

Her sagde han følgende:

– Han er en af de mest privilegerede, talentfulde atleter nogensinde, udtaler Guardiola til Catalunya Radio og uddyber.

– Jeg kunne godt tænke mig at komme ind i hjernen på ham og finde frem til, hvordan han kan bære det pres, som både FC Barcelona og Argentina ligger på hans skuldre.

– Hele verden forventer, at han scorer tre mål og lægger op til tre mål i alle kampe. Holdkammeraterne ved, at de har Messi på deres side og sætter deres lid til ham, fortsætter Messi’s tidligere træner.

– Du kan ikke sige, at de ”kun” vandt Copa del Rey. De jagtede Real Madrid til sidste spillerunde i La Liga. Med hensyn til Champions League kan du ikke forvente, at de kan slå alle Europas bedste hold hvert år.

Om Ernesto Valverdes tiltræden til klubben sagde han følgende:

– Jeg er meget glad for, at klubben har valgt Valverde som cheftræner. Den ene gang jeg har talt med ham, var han meget offensivt orienteret. Hans lederskab må være som følger: Roligere med færre overskrifter og så skal han lade resultaterne tale for sig selv. Han er en fornuftig fyr, og jeg har altid nyt at se hans hold spille, slutter Guardiola.

OVERSIGT

Scroll to Top