Årets brandert: Stiv Brøndby-fan overførte 10.000 kroner til Don Ø via MobilePay

Brøndbys fans har ikke det bedste forhold til Flemming Østergaard, hvorfor det kan undre en, at en Brøndby-fan ville overføre 10.000 kroner til ham.

Der er branderter og så er der kæmpebranderter.

Sådan en havde en Brøndby-fan gang i under pokalfinalen, hvor han overførte 10.000 kroner til Flemming Østergaard via MobilePay.

Læs også: Få daglige betting tips af ekspertoddsere og vind flere odds – Prøv Oddsprofit GRATIS nu

Det skete som optakt til pokalfinalen, hvor Brøndbys-fans havde produceret et banner med Flemming Østergaards telefonnummer.

– Først fik jeg en del sms’er hvor der stod ”fryd”. Jeg vidste ikke hvorfor, indtil jeg fik at vide, at der inde i Nyhavn (hvor Brøndbys fans var samlet før pokalfinalen, red.) stod et skilt med mit nummer på, hvor der stod, man skulle skrive ”Fryd”. Jeg fik 21 sms’er med ”fryd”. Og et par stykker, der afleverede en sviner. Det er til at leve med, udtaler Flemming Østergaard til Nordicbetblog.dk

Ud over et par hilsener, hvor Brøndbys fans frydede sig over, at Flemming Østergaard skal i fængsel for kursmanipulation, så fik han altså også 10.000 kroner overført.

– Så fik jeg så en nervøs mail fra en, om at han havde overført 10.000 til min konto. Jeg troede først det var en hacker, så jeg talte med Nordea. Men den var god nok. Så skrev han til mig – og så ringede jeg ham op og spurgte, hvad de havde gang i. Han virkede nervøs, og så sendte jeg de 10.000 kr. tilbage. Dem kunne jeg nu godt have brugt på at fortælle dem, at de skal opføre sig ordentligt, udtaler Østergaard til Nordicbetblog.dk

Dermed blev den stive Brøndby-fan ikke 10.000 kroner fattigere.

Læs også: Pinlig beretning fra Brøndby Stadion: Dette råbte fire-fem fans om Mathias ‘Zanka’ Jørgensen

Læs også: Har hentet Cornelius: Nu vil Atalanta hente Brøndby-profil

Læs også: Brøndby henter deres nye stjernekeeper gratis

OVERSIGT

Scroll to Top