The perfect guide to the casino

Referat: OB’s 10 mand sikrede et godt udgangspunkt

Efter et dumt rødt kort og nede 0-1 sikrede Rasmus Jönsson OB det uafgjorte resultat.

OB tog imod Randers denne lune forårsdag i Odense, hvor spændingsniveauet var på sit højeste i kampen om Europa League kvalifikation.
Hjemmeholdet var spændt op fra start og havde en rigtig god boldomgang og Jacob Barret kom frem til en stor chance efter godt 2 min efter fremragende OB-spil, men den gik snert forbi.

Randers var dog tæt på at svare igen efter 10 min. En god stikning fra Kasper Fisker i dybden til Viktor Lundberg blev farlig, da han bragede den afsted, men en god refleks af Michael Falkesgaard holdt bolden ude af nettet.

Randers fik bedre og bedre fat i kampen og efter 20 min var de tæt på igen. Et direkte frispark lige udenfor feltet af Kasper Fisker havde den rigtige retning, men igen var Michael Falkesgaard klar på kassen. OB forsøgte sig nu mere at slå til på kontrastød.

På en kontra var de også ved at blive farlige midtvejs i 1. halvleg efter Rasmus Jönsson drev bolden frem for så at lægge den af til Yao Dieudonne, men han fik ikke ordentligt træf på bolden og måtte se den gå over mål.

Læs også: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub

Mod slutningen af 1. halvlegen lod det til at blive mere nervøst og taktisk. Ingen af holdene havde lyst til at blotte sig og dermed var det småt med chancer frem mod pausen.

Stillingen var dermed 0-0 ved pausen.

2. halvleg indledte med kæmpe drama. Først nedlagde Kenneth Emil Petersen Marvin Pourie og fik tildelt et helt korrekt gult kort. OB-kaptajnen kunne dog ikke styre mundtøjet efterfølgende og blev ved med at brokke sig til dommer, Anders Poulsen, hvilket resulterede i endnu et gult kort og dermed rødt kort – tåbeligt af anføreren.

Overtalsspillet blev kort efter udnyttet promte af Randers. Viktor Lundberg fik en god bold i dybden, som han lagde af til en fremadstormende Joel Allansson, der fik den på kanten af feltet, der bragede kuglen ind bag Michael Falkesgaard. Randers var nu en mand i overtal og foran med 1-0.

Læs også: Var han fuld? Derfor kom Guardiola for sent til pressemødet

Efterfølgende forsøgte OB sig mere frem ad banen på trods af undertallet, hvor Anders K Jacobsen kom ind fra bænken og gav ny energi. Det var tydeligt, at Randers havde det resultat, de skulle bruge og virkede tilfredse med at forsvare føringen hjem og forsøge at stikke afsted på kontra.

OB ville ikke overgive sig og blev mere og mere farlige i slutningen af kampen. Med godt 10 min igen fik Rasmus Festersen slidt sig fri udenfor feltet og fik også sendt en god afslutning afsted fladt mod mål, men islandske Hannes Halldorsson reddede på fremragende vis.

Se også: Brøndby-stjerne har fået elendigt FIFA-kort – nu har Lyngby-spiller fået et, der er meget bedre

Kort efter fik Rasmus Jönsson hele stadion op at stå! En elegant bold over forsvaret fra Anders K Jacobsen sendte Rasmus Jönsson alene i dybden, hvor han kunne prikke bolden forbi en fremadstormende Hannes Halldorsson.

OB forsøgte at holde presset frem mod slutningen og lod til at ville det mere end Randers, dog uden held og bør nok også være glade for stillingen efter at have været i undertal.

OB sikrede sig dermed med nød og næppe et fremragende udgangspunkt, med det røde kort i mente, med det uafgjorte 1-1 resultat.

Se også: Billede: Her er beviset på, at FCK-spiller skal til Twente

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top