The perfect guide to the casino

OB-træner: Vi gamblede

Kent Nielsens tropper sikrede et godt udgangspunkt til returkampen i Randers med 1-1.

Med spørgsmĂ¥let omkring det røde kort var Kent Nielsen selvfølgelig ikke helt tilfreds.
– Jeg ved ikke hvad, der foregĂ¥r derinde. AltsĂ¥ enten var det vores anfører, der gjorde noget meget dumt og ellers sĂ¥ var det en meget nærtagende dommer. Jeg ved ikke hvad det var. Men der blev en del temperament pĂ¥ kampen, som ellers ikke var hĂ¥rdt spillet.

Læs ogsĂ¥: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub
Kent Nielsens tropper kæmpede sig stærkt tilbage i 1-1 kampen mod Randers

Det røde kort gjorde det svært, men det lykkedes alligevel at komme tilbage.
– Vi var forbandet ogsĂ¥ fordi vi kommer bagud lige efter. Det gør jo ligesom, at kampen skal gribes an helt anderledes. Vi gamblede jo kvag, at vi spillede 3-4-2 i stedet for, at satse pĂ¥ at spille 4-4-1 og sĂ¥ satse pĂ¥, som vi ogsĂ¥ gjorde senest, ikke at tabe større. Men jeg vil sige, at vi skal have kæmpe stor ros til vores hold i dag. MĂ¥den vi spiller 10 mod 11 og i særdeleshed det sidste kvarter er det absolut ikke ufortjent, at vi kommer pĂ¥ 1-1 og der føler vi klart, at det er det bedst mulige resultat overhovedet for os.

Læs ogsĂ¥: Var han fuld? Derfor kom Guardiola for sent til pressemødet

Der var ogsĂ¥ plads til ros til holdet.
– Rasmus Jönsson, Jens Jakob Thomasen og Casper Nielsen i særdeleshed lĂ¥ jo ogsĂ¥ bare og styrede spillet og der spillede vi faktisk med stor modenhed, som jeg mĂ¥ske ikke vidste, at vi havde, men vi spillede nu som vores hold nu er sat sammen. SĂ¥ spillede vi det rigtige i forhold til at spille 10 mod 11 og Randers bliver lidt nervøse og bange for at Ă¥bne sig og deres pres sad ikke lige i skabet og det gjorde, at vi blev meget dominerende og det er fortjent, at vi fĂ¥r uafgjort.

Se ogsĂ¥: Brøndby-stjerne har fĂ¥et elendigt FIFA-kort – nu har Lyngby-spiller fĂ¥et et, der er meget bedre

Kent Nielsen ser spændt frem mod returkampen.
– Vi er godt tilfredse, som jeg sagde, det bliver to tætte opgør og begge hold har en fornemmelse af, at vi godt kan gøre noget pĂ¥ modstanderens bane og det føler vi ogsĂ¥ godt vi kan. Det er selvfølgelig opløftende, nĂ¥r vi ligesom følte, at vi var ligesom lidt i kulkælderen, men fik spillet os overbevisende tilbage.

Se ogsĂ¥: Billede: Her er beviset pĂ¥, at FCK-spiller skal til Twente

OVERSIGT

Scroll to Top