The perfect guide to the casino

Hjulmand efter Da Silva-bytur: Der er et eller andet i ham, der bare ikke kan lade være

Patrick Da Silva tog en bytur efter et nederlag til Lyngby BK, og Kasper Hjulmand mener, at der er ‘et eller andet i ham, der bare ikke kan lade være’.

Patrick Da Silva talte tidligere på året åbent ud om sit ludomani, der havde kostet ham hele 800.000 danske kroner.

Læs også: FCK har lige hentet Lüftner: Nu kan de være tæt på ny forsvarsspiller

Han er siden kommet i behandling for det, og han har selv udtalt, at han er kommet styrket ud på den anden side, men nu har han gjort opmærksom på sig selv igen.

Læs også: Var han fuld? Derfor kom Guardiola for sent til pressemødet

Den tidligere Brøndby-back er nemlig blevet suspenderet efter en bytur, og det har Kasper Hjulmand nu kommenteret på.

Så I det? Dolberg og damen til Superliga-bold

Spillere ude fra ved godt, hvad de kommer til og kender udmærket godt kulturen. Det er klart, at alle kender til Patricks situation og hans forhistorie. Vi har måttet tage stilling til, om det er noget, vi ville gøre. Jeg tror jo på, at man kan forandre sig. Jeg tror på, man kan få en ny chance. Han har skullet arbejde sig ind, og vi har givet ham en chance. Han er ked af, at han er havnet i det. Der er et eller andet i ham, der bare ikke kan lade være, fordi han ved udmærket godt, hvad man må og ikke må. VI har en stærk kultur, og jeg har måttet lægge øre til, at jeg ikke er en type, der skriger folk ind i hovedet, men vi har en stram disciplin, og der skal knokles. Kan man ikke det, så overlever man ikke, fordi Nordsjælland er et ambitiøst sted, og du kan ikke hænge på, hvis du ikke giver alt, siger Kasper Hjulmand til BT

Det er endnu ikke besluttet, om Patrick Da Silva forbliver FC Nordsjælland-spiller.

Læs også: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub

OVERSIGT

Scroll to Top