The perfect guide to the casino

Referat: OB sikrede sig et godt udgangspunkt i jagten på Europa

OB besejrede denne eftermiddag Silkeborg med 3-1 sejren på mål af bl.a. Rasmus Jönsson, Mathias Greve og Rasmus Festersen.

På en dejlig forårsdag var der fodboldstemning i Odense, hvor der var lagt op til et brag af en kamp i jagten på at komme i Europa League.

Allerede få min. inde i opgøret var der spænding i Silkeborgs målfelt. Casper Nielsen spillede en god bold ind i feltet til Mikkel Desler, der kunne spille bolden tilbage i feltet til Rasmus Festersen, der frit kunne trykke af, men til hans uheld ramte han Thomas Nørgaard lige på.

Kort efter ville Silkeborg også være med. Nicklas Helenius løb på det rigtige tidspunkt og fik fra midten en god bold i dybden, hvor han med sin fart holdt Kenneth Emil Petersen væk og kunne affyre et godt skud, som Michael Falkesgaard dog fik reddet ud til hjørnespark.

Efter et lille kvarter var der dramatik på EWII Park. Efter Ramsus Festersen havde overløbet Simon Jakobsen på kanten fik han sendt et indlæg ind mod Joan Simun Edmundsson, men bolden endte med at ramme Mikkel Cramer på hånden, der var i en udstrækt position – dommeren var tavs og det lignede bestemt et straffespark.

OB’s offensiv blev ved med at producere chancer og denne gang fik de deres velfortjente scoring efter 20 min. I højre side trak Mikkel Desler ind i banen og på det helt rigtige tidspunkt stak han Rasmus Jönsson i dybden, der helt fri rundede Thomas Nørgaard for så at sende bolden i det tomme mål. Lækkerier fra Mikkel Desler.

Læs også: Top 5: Stjerner som FCK kan hente hos andre Superliga-klubber

Efter scoringen forsøgte Silkeborg at komme længere frem på banen i håbet om at skaffe en scoring. Og en scoring fik de efter en lang bold op i OB’s målfelt, hvor Emil Scheel vandt duellen og headede bolden ned til Nicklas Helenius, der bragede kuglen i kassen på fremragende manér.

Dermed var stillingen 1-1 ved pausen efter en begivenhedsrig 1. halvleg.

Læs også: Delaneys overraskende valg: Han er Superligaens bedste spiller

2. halvleg åbnede med en stor mulighed til Silkeborgs Mikkel Cramer. Robert Skov sprintede afsted i højre side og hans aflevering ind i feltet blev rettet af og ramte en fri Cramer, der blev reddet af Michael Falkesgaard.

Som 2. halvleg skred frem blev det en mere åben affære. Spillet bølgede frem og tilbage, men ingen af holdene formåede at kreere noget afgørende.

Med godt 20 min igen fik vi endnu en scoring. Casper Nielsen spillede en god bold dybt til Jacob Barret, der sendte bolden ind i feltet, hvor indskiftede Mathias Greve uforstyrret kunne glide ind i bolden og score til 2-1.

OB var efter scoringen dygtige til at holde bolden i egne rækker. Det lykkedes derfor også for OB’erne at score endnu engang. Mathias Greve drev bolden frem på midten af banen og med en god bold i dybden til Rasmus Festersen gjorde, at han i anden omgang kunne sende fynboerne yderligere i front.

Silkeborg satsede offensivt i kampens slutning, dog uden held til at score. Dermed har OB sikret sig et fremragende udgangspunkt frem mod returkampen i Silkeborg.

Læs også: Lækket billede: Denne stjerne skal være på forsiden af FIFA 18

OVERSIGT

Scroll to Top