The perfect guide to the casino

Paradise Hotel-stjerne tvunget til at blive på hotellet: ‘Jeg kastede blod op, græd og forsøgte at udspille mig selv’


Nadja kommer med en markant udtalelse til realityportalen.dk, hvor hun afslører, at hun gerne ville have været ude af Paradise Hotel. Faktisk var hun ikke glad for at stå i finalen.

Nadja var på Paradise Hotel fra dag 1, og hun endte også med at stå i en finale med Isac, men stod det til den unge realitydeltager, så var hun ikke en del af finalen.

I et ærligt interview med realityportalen.dk kommer hun nemlig med en markant udtalelse om, at hun forsøgte at komme væk fra det.

– Det er med blandede følelser, at jeg når til finalen. På det tidspunkt havde der bare været så meget lort, så jeg ville faktisk slet ikke være i finalen. Jeg ville gerne være røget ud, have haft nogle fridage og så kommet ind som jury, indleder hun interviewet og fortsætter.

– Jeg havde det rigtig dårligt derinde til sidst. De sidste 10 dage havde jeg det så skidt, så jeg fik mavesår, og jeg kastede blod op, fordi jeg psykisk havde det så dårligt. Så der ville jeg gerne have været ude, hvilket jeg også sagde til produktionen, at jeg ville.

Læs også: Gavmilde Lenny har givet flot gave til denne Paradise-deltager

– Jeg sagde det til dem flere gange, men jeg måtte ikke. Jeg meldte mig også til duellen med Tobias for at komme ud. Men det fik jeg jo så ikke lov til, da de så lige lavede et twist for, at jeg kunne blive.

Hun fortæller ydermere, at hun græd hver dag i sync, men det fik ikke produktionen til at hjælpe hende med at komme ud af programmet.

Læs også: Tine afslører: Sådan har jeg det med Lenny i dag

I interviewet slår hun dog fast, at hun ikke fortryder sin deltagelse, da det har været en rigtig god oplevelse, men hun vil ikke tage endnu en sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top