The perfect guide to the casino

Geggo afslører ‘sej’ fortid: Måtte krybe til korset og spørge min mor om tilladelse

Det var sejt engang, men det er det bestemt ikke mere, erkender Geggo.

Linse Kesslers datter Stephanie – bedst kendt som Geggo – har givet et opråb til alle rygere, som hun mener bør stoppe.

I et hudløst ærligt indlæg på hendes Instagram-profil afslører kendisdatteren, at hun røg som meget ung og faktisk måtte krybe til korset og spørge om tilladelse hos sin mor, der opdagede det kort før datterens efterskoleophold.

Dengang synes hun, at det var sejt, men det gør hun bestemt ikke længere, for hun siger, at det er noget af det, hun er mindst stolt ved ved sig selv.

Læs hele indlægget og se teenage-Geggo her:

Annonce for Sundhedsstyrelsen _____________________________________ Jer trofaste følgere ved at jeg engang har røget. Jeg røg ikke meget, under 5 cigaretter om dagen – men jeg røg. Det er nok en af de ting i mit liv jeg er allerMINDST stolt af at have gjort? Ikke nok med at jeg fyldte mine lunger med gift, så stank både jeg og mit tøj af røg – og jeg lagde ikke engang selv mærke til det. Mine tænder var gulere, mit hår stank af nikotin – generelt er hele "ryger" pakken bare vanvittigt nasty, hvis du spørger mig (ja, sorry rygere). Jeg syntes selv jeg var verdens sejeste da jeg begyndte at ryge – sammen med de større piger. Vi røg i smug, og min mor fandt først ud af det da jeg startede på efterskole og flovt måtte krybe til korset og bede om rygetilladelse. Inderst inde følte jeg mig måske ikke SÅ sej alligevel… Ved i hvad der er sejt? At passe på sin krop, både indvendigt og udvendig. Når jeg tænker tilbage på mine teenage år med smøgerne – så flover jeg mig helt ned i tæerne. Jeg stoppede for knap 4 år siden – fra den ene dag til den anden. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget???❗️

Et opslag delt af Stephanie Karma? (@geggo) den

OVERSIGT

Scroll to Top