The perfect guide to the casino

Rekordmange deltagere forlader ‘Landmand søger kærlighed’ – Læs her hvorfor

Flere kvinder har forladt deres respektive landmand i denne sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, og det er der en helt klar grund til.

‘Landmand søger kærlighed’ er populær som aldrig før på TV2, men landmændene er ikke populære som aldrig før, for kvinderne forlader dem på stribe.

Først var det Mie, der forlod Nichlas, og siden forlod Sonja Morten, mens Anna forlod den kække Brian.

Se også: Afsløring: Her er Paradise-Jasmins nye kæreste – 29 år og stor sportsstjerne

I går forlod Pernille så Danni, og det bringer antallet op på rekordmange, idet fire kvinder nu har vendt ryggen til de håbefulde landmænd.

Se også: Slet ikke til at kende: Sådan så Simone ud, før hun blev Paradise-kendt

TV2 mener, at det er helt logisk, og de tror, at tallet er så højt, fordi de på ingen måde tvinger deltagerne til at blive i det.

– ‘Landmand søger kærlighed’ er et program om helt almindelige mennesker og deres jagt på kærlighed. Som man kender fra sig selv, er følelser og kemi ikke noget, man kan lægge en plan for eller arrangere på forhånd – og det kan vi selvfølgelig heller ikke i ‘Landmand søger kærlighed’, fortæller Mads Volck, der er redaktør for programmet.

Se også: Fra Paradise Hotel til 2. division: Se den vilde forhandling her

– Vi synes, vi har fundet nogle seje og modige medvirkende til årets programmer, men TV 2 har ingen interesse i at tvinge nogen til at deltage i programmerne mod deres vilje, så hvis kvinderne undervejs ikke længere har lyst til at være med, fordi kemien ikke er der, forsøger vi altså på ingen måde at tvinge dem til at fortsætte i programmet, udtaler Mads Volck, der er redaktør for ‘Landmand søger kærlighed’, fortsætter han ifølge realityportalen.dk.

OVERSIGT

Scroll to Top